Още със старта си през март, крими сериала по Нова

...
Още със старта си през март, крими сериала по Нова
Коментари Харесай

„Дяволското гърло” заснет с 2 различни финала! Кой ще се излъчи не знае никой

Още със старта си през март, крими сериала по Нова телевизия доближи рекорден рейтинг, а феновете с неспокойствие чакат развръзката на мистичните убийства във финалния 12-и епизод.

Разкритието на „ Уикенд”, че служителят на реда Краси е убиецът, който брутално обезобразява жертвите си, провокира голямо неодобрение у почитателите на хитовия сериал. В интернет форумите феновете на заплетената сага в жанр „ Досиетата Х” изляха разочарованието си от предизвестения край и даже се заканиха да не гледат идващите епизоди, защото към този момент не им било забавно.

За да угодят на феновете, продуцентите Евтим Милошев и Любо Нейков решили да прибегнат до остроумен трик, употребен към този момент в световноизвестни комедийни и крими сериали. Екипът решил да презаснеме 12-я заключителен епизод с още по-зловещ и фрапантен край. Умишлено във всеки епизод били вкарвани заблуждаващи моменти, които непрестанно да подвеждат кой е килърът, а дни преди излъчването на последния епизод, продуцентите щели да решат кой от тях да излъчат.

Въпреки големия интерес, те опровергаха слуховете, че „ Дяволското гърло” ще има отворен край. „ Убийствата ще бъдат разкрити. Историята ще бъде приключена. Възможно е да има продължение, само че то ще е със напълно друга престъпна история”, безапелационен бе Любо Нейков.

Според хора от кухнята на сериала, даже актьорите не знаели с кой тъкмо край ще завърши „ Дяволското гърло” и самите те с интерес щели да следят излъчването на 12-я заключителен епизод. По същия метод няколко финала бяха снимани и на касовата поредност „ Игра на тронове” по НВО. За да се предпазят от приключване на последния епизод в интернет, продуцентите на фентъзи сериала снимали няколко версии и по този начин никой да знаел какво тъкмо ще се случи най-после.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР