Още с влизането тук в Пловдив чувам спекулациите, че ако

...
Още с влизането тук в Пловдив чувам спекулациите, че ако
Коментари Харесай

Каракачанов: Пари за Пловдив ще има, без значение дали кметът е „наш или ваш“

Още с влизането тук в Пловдив слушам спекулациите, че в случай че не е нашият кмет от ГЕРБ, няма да има пари от бюджета. Това съобщи вицепремиерът, министър на защитата и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов, който през днешния ден дойде в Пловдив и дружно с претендента на патриотичната коалиция НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация Славчо Атанасов бе на предизборната шатра.

"Сега, аз какво би трябвало да отговоря - че в случай че не е пък нашата коалиция, няма да има държавно управление, затова няма да има и бюджет. Това са несериозни работи и поучавам пловдивчани, които са интелигентни хора, да не се връзват на сходни евтини номера ", уточни той.

Красимир Каракачанов беше безапелационен, че Пловдив е вторият град в страната и никой няма да си разреши да го ощетява, „ тъй като кметът не е наш или ваш “.

„ Да не приказваме, че това е неправилен метод на мислене. Надявам се да е единствено предизборно мислене, а не някой да си мисли да го прави действително “, сподели още вицепремиерът.

Той пожела триумф на Славчо Атанасов и му подари своя книга. „ Сега, по време на акцията ще има време да чете, след това, като стане кмет, ще има доста работа. Защото, откогато осем години ръководят други хора, той ще има в този момент доста неща да наваксва “, добави вицепремиерът.

„ Книгата е за Тодор Александров, сходна на биография. Би била потребна на историците в Македония, които още не са разбрали, че историята ни е обща “, уточни Красимир Каракачанов.

Той съобщи още един път поддръжката си за Славчо Атанасов, за шестимата районни кметове и за листата на патриотичната коалиция в Пловдив. „ Успех на всички! Както виждате, това са младежи, грамотни, можещи.

Аз съм уверен, че в случай че играта е почтена, спечелилият е прочут - споделя се Славчо Атанасов “, съобщи вицепремиерът и водач на Вътрешна македонска революционна организация.

„ Мисля, че след последните избори, когато изборите бяха извоювани не по най-редовния метод, е извънредно време тази неточност да бъде поправена. А Славчо Атанасов е човек, който целият град познава, надали аз би трябвало да дойда, да върша презентация на неговата персона.

Всички го помним още като областен кмет на „ Тракия “, като кмет на Пловдив. Той е деен народен представител към този момент втори мандат в Народното събрание, тъй че в негово лице Пловдив ще има един деятелен и национален кмет. Кмет, който не си играе на идеологии, тъй като той не го правеше преди, не го прави и в този момент, като народен представител.

Ще бъде кмет, който ще бъде близо до хората, както беше и преди “, безапелационен бе Красимир Каракачанов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР