Още с влизането си в риалити форммата „Фермата“ Тихомир грабна

...
Още с влизането си в риалити форммата „Фермата“ Тихомир грабна
Коментари Харесай

Влогърът Стамбини е гаджето на Тихомир от Фермата

Още с влизането си в риалити форммата „ Фермата “ Тихомир сграбчи аудиторията и се трансформира в един от най-запомнящите се участници, написа „ Галерия “.

Неговата връзка предизвика нечуван интерес в мрежата, защото, обратно на упованията, културистът не численост мацки, а е съществено привързан, освен това с различен мъж.

„ Нашата обич е една на милион “, безапелационен е 32-годишният първенец, който е вегетарианец. Случвало се е да бъде притеглен и от дами, само че не е стигал до крайности с тях. Към този миг в сърцето му има място единствено и само за Краси Николов, прочут със своя артистичен псевдоним Стамбини. Той е известен влогър, който обича да предизвика публиката със своите видеа и е един от първите в България, разрастващи се в тази сфера.

Сред своите другари той е прочут с разкрепостеното си държание, острия си език и гневната си отбрана на гей обществото у нас. Краси е много харесван в тези среди и постоянно получава неприлични оферти. Самият той има принос за тях, защото обича да се държи предизвикателно, да флиртува и да качва разголени фотоси в мрежата.

Стамбини се кълнял, че ще бъде лоялен на Тихомир, до момента в който е във „ Фермата “, и ще го чака да се завърне като победител.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР