Още с представянето си като участник във ВИП Брадър певицата

...
Още с представянето си като участник във ВИП Брадър певицата
Коментари Харесай

Никой Не Знае! Ето Я Истинската Причина За Омразата Между Ваня Костова И Ева!

Още с представянето си като участник във „ ВИП Брадър ” певицата загатна във визитката си, че е била муза на композитора написал песните. Които и до през днешния ден остават едни от най-големите български шлагери. Тя се гордее с обстоятелството, че основаването им било предизвикано от самата нея.

И това си е реалност, който никой не би оспорил. Ваня Костова извършва най-хубавите песни на Диомов. А той не спираше да я хвали и да я засипва с похвали.

Нещото, което преляло чашата на търпението било, че бургазлията я нарекъл първи ангелогласна. Думите му вбесили Ева и тя гневно пита: „ Ние да не би да сме дявологласни? ”, спомнят си за спора в Тоника паметливи.

Завистта по този начин обзела вдовицата на Гого, че я влачила с години. Стигнало се до там, че даже гибелта на басистът не съумяла да сдобри врагините. Ева забранила на Диомов и колежката си участват на погребението и да не стъпват на гроба му предават от hotarena.net.

Ваня и Ева и до през днешния ден пазят неприятните си мемоари. Дали спора им от предишното ще се трансформира в същинска война в Къщата на Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) Брадър следва да забележим.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР