Още с появата си в сериала Откраднат живот, актьорът Филип

...
Още с появата си в сериала Откраднат живот, актьорът Филип
Коментари Харесай

Звезда от Откраднат живот се разголи

Още с появяването си в сериала " Откраднат живот ", артистът Филип Буков завоюва благосклонностите на дамите. Макар неговият воин - доктор Хаджихристев, да го играе леко гадняр, той се радва на забележителен интерес.

За малко време той се трансформира в секссимвол и бързо засенчи сътрудника си Наум Шопов по телосложение. В един от епизодите на " Откраднат живот " сценаристите бяха отредили сцена, в която той смъква облеклата си и демонстрира коремни плочки и забележителен бицепс.

Актьорът е част от последния клас на именития Стефан Данаилов. Интересен е методът, по който той получава покана да се снима в сериала на Нова ТВ. На 24 декември 2019 година, единствено ден преди Коледа, Филип организира нормалната си подготовка. Часът е едвам 9.30 сутринта. Той вижда чужд номер и подвига, с цел да получи приятна изненада – получава покана да се снима в новия сезон на „ Откраднат живот “. Само две седмици по-късно той към този момент е част от сериала и участва на снимачната площадка.

Филип Буков е определен за роля, откакто се явява на кастинг. Преди да кандидатства в НАТФИЗ, той приключва едно от най-престижните учебни заведения в София – Класическата гимназия. Така в действителност му е по-лесно с медицинските термини в сериала, тъй като в НГДЕК е изучавал латински и старогръцки. Самият той признава, че от тези два езика знае чудесно къде да слага ударенията, когато става дума за медицинските термини в „ Откраднат живот “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР