Още с първото си появяване в „Черешката на тортата” Катрин

...
Още с първото си появяване в „Черешката на тортата” Катрин
Коментари Харесай

Циците на Катрин Вачева шокираха Кубрат Пулев

Още с първото си появяване в „ Черешката на тортата” Катрин Вачева разпали пристрастеностите, за което евентуално е взета и в предаването.

Брюнетката, която се показва като моделка, дели една маса с потвърдени експерти като Кубрат Пулев, Параскева Джукелова, Радина Кърджилова и Моньо Монев. Още в първия епизод Катрин притегли вниманието на Пулев с неналичието на сутиен и той я попита непосредствено за какво не си е поставила. Вачева обаче не се смути от въпроса и безогледно отговори, че роклята й е с гол тил и не разрешава носенето на долни дрехи. Преди това тя се ожали, че публицистите са я набедили за скандална, само че това е единствено етикет, комплициран й принудително.


Участието й обаче подразни и артиста Моньо Монев от „ Откраднат живот”. Силиконката му се подигра, че яде като манекенка, като реже храната си на дребни хапки, без да е наясно, че това е условието на етикета за всеки благородник. „ Аз просто съм по този начин възпитан”, опонира й артистът. Зрители също се чудят по какъв начин Вачева се е настанила на сходна изискана маса: „ Катрин Вачева какво прави измежду тези хора?” са част от мненията във Facebook.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР