Още с първите си два гола във Висшата лига Ерлинг

...
Още с първите си два гола във Висшата лига Ерлинг
Коментари Харесай

Феновете в Англия да се подготвят за йога радостта на Ерлинг Холанд

Още с първите си два гола във Висшата лига Ерлинг Холанд загатна за високата класа, с която ще покорява терените в Англия. Нападателят на Манчестър Сити осъществя двете попадения за триумфа с 2:0 над Уест Хем и даде знак, че следва още доста от същото...

След първия си гол норвежкият футболист изрази насладата си по типичния за него метод. Феновете го видяха по какъв начин сяда на терена, кръстосва крайници пред себе си, допира палец и показалец на пръстите си, затваря очи, като че ли медитира или е в йога поза.

Ерлинг Холанд е показвал този знак на наслада в Ред Бул Залцбург, както и в Борусия Дортмунд. Радостта му след гол към този момент е част от неговия футболен имидж. И противниците на Манчестър Сити може би би трябвало да бъдат подготвени, че ще се постанова да виждат това.

Той възпроизвежда позата „ лотос “, която нормално се употребява в разнообразни медитативни практики, включително и йога.

Запитан преди време какво значи този метод на наслада след гол, Ерлинг Холанд изясни: „ Наистина ми харесва медитацията. Кара ме да се усещам добре и ми дава успокоение. Ето за какво от време на време чествам по този начин, когато вкарам гол. "

Футболистът на Манчестър Сити обаче не е единственият, който употребява поза от йога в своя „ азбучник “ на отпразнуване на попадение. Нападателят на Ливърпул Мохамед Салах е показал не един път позата на „ дървото “ в йога.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР