Още с първите новини от Китай за коронавируса ние предприехме

...
Още с първите новини от Китай за коронавируса ние предприехме
Коментари Харесай

Младен Маринов: Паниката може да нанесе повече щети, отколкото самия вирус

Още с първите вести от Китай за ковид ние предприехме и първите дейности - първоначално по летищата и въздишните граници,
бяха инстралирани термокамери.

Това съобщи вътрешният министър Младен Маринов  Младен Маринов Младен Маринов е роден на 21 ноември 1971 година в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, по време на чуване във вътрешната комисия на Народно събрание.

По думите му обстановката се развива извънредно динамично.
България е една от първите страни, която взе ограничения, италианците не вършиха съвсем нищо. Благодарения на тези ограничения вирусът пристигна по-късно до нас. Всички са в подготвеност и все още успвяаме да отпработим всчики случаи навреме, сподели вътрешният министър.

Той се надява да успеем сами да си произвеждаме защитните маски и костюми, с цел да не се постанова да подвластен от други страни.

Всички би трябвало да се стремим да действаме рационално и да не всяваме суматоха. Не инцидентно щабът дава публични брифинги всеки ден.

Днес продължава установяването на лицата, които са контактували със инфектираните пациенти, сподели Младен Маринов  Младен Маринов Младен Маринов е роден на 21 ноември 1971 година в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС,.

Паниката може да нанесе повече вреди, в сравнение с самия вирус, безапелационен е той.

Той напомни, че рекомендациите са за доста мощна персонална хигиена.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР