Още с обявяването на първите ограничителни мерки заради коронавируса на

...
Още с обявяването на първите ограничителни мерки заради коронавируса на
Коментари Харесай

Подкаст: Защо България не тества масово

Още с оповестяването на първите ограничаващи ограничения поради ковид на 13 март, беше ясно, че обществената изолираност няма да реши казуса с епидемията, само че ще ни завоюва време за подготовка. В новия епизод на подкаста " Гласът на Капитал " журналистките Деси Николова и Ани Коджаиванова направиха обзор на напредъка ни за тези три седмици във връзка с здравната система, на тестването на хората и на следенето на контактните лица.

Те изясняват за какво в България не се тества всеобщо и за какво това ни пречи да разберем в кой стадий на разпространяването на болестта се намираме и дали на локално равнище международните заключения за заболяването са правилни.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Бележка от редактора: Записът е изработен отдалечено и има места, на които връзката не е идеална.
АУДИО Гласът на Капитал: Защо България не тества всеобщо Your browser does not support the audio tag.
" Гласът на " Капитал " е седмичен подкаст, в който публицистите описват забавна настояща тематика от политиката, стопанската система или бизнеса в дълбочина, с подтекст и разбор.

Ако този епизод ви хареса и желаете да слушате новите епизоди незабавно щом излязат, абонирайте се за " Гласът на " Капитал " в Apple Podcasts, Гугъл Podcasts или Spotify. Може да следите подкаста и като добавите този RSS Feed във вашата стратегия за подкасти.

Обратна връзка за " Гласът на " Капитал " можете да ни изпращате на [email protected] или в познатите ви профили на " Капитал " във Фейсбук и Twitter.

Чуйте и предходния епизод:

Всичко, което би трябвало да знаете за закона за изключителното състояние
Журналистите Росен Босев и Ивайло Станчев изясняват какво сe трансформира за хората и за бизнеса от въвеждането на изключителното законодателство
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР