Още с обявяването на идеята за сериал, който да проследи

...
Още с обявяването на идеята за сериал, който да проследи
Коментари Харесай

Ще гледа ли Памела Андерсън сериала за изтеклия си секс запис

Още с оповестяването на концепцията за сериал, който да наблюдава абсурда с приключването на секс записа на Памела Андерсън и Томи Лий , знаехме, че има огромен интерес към него.
 Pam & Tommy, Себастиан Стан, Лили Джеймс и заключителен филмов откъс на сериала за Памела Андерсън и Томи Лий
Цялата история на секс абсурда с Памела Андерсън

Ще я забележим напълно скоро в сериала Pam & Tommy

Все още не е ясно какви са рейтингите на първите четири епизода, които бяха пуснати, само че сме сигурни, че не липсват феновете за сериала, в който Лили Джеймс влиза в ролята на актрисата от " Спасители на плажа ", а Себастиян Стан в тази на барабаниста на Mötley Crüe.

Но се оказва, че Памела Андерсън не е измежду хората, които ще гледат Pam & Tommy . Тя към момента не е споделила нищо публично за сериала на Hulu, само че от източници на Entertainment Weekly излиза наяве, че сигурно няма да го гледа.

Въпросните източници настояват, че Андерсън не е заинтригувана нито сериала, нито даже от филмовия откъс му. И даже няма желанието да го гледа в миналото въобще. Още преди няколко години, когато Pam & Tommy е бил в развой на разработка, хора от екипа са се пробвали да се свържат с Памела Андерсън, с цел да има и тя някакъв принос към разказването на историята.

Но отговор по този начин и не е бил получен. Мълчание е бил и отговорът на второто питане, когато сериалът към този момент е бил сниман. Томи Лий обаче продължава да е на мнение, че няма неприятна реклама и е откликнал на поканите.

Въпреки че Pam & Tommy е основно за Памела Андерсън, на Hulu не им е належащо разрешението на актрисата за изработката на сериала, тъй като са си обезпечили правата върху публикацията, излязла в Rolling Stone през 2014 година, която разкрива невероятната история за случилото се.
 Лили Джеймс, Pam & Tommy и за какво актрисата е обожавала да играе Памела Андерсън
Защо Лили Джеймс обожава да бъде Памела Андерсън

Актрисата за ролята си на секссимвол

Източникът твърди, че е към Памела Андерсън се демонстрира двоен стандарт по отношение на тази история. Защото сериалът освен се задълбава в случилото се, само че и пресъздава част от сцените в секс записа. Подобно нещо съгласно него няма по какъв начин да бъде позволено, в случай че се случи в наши дни с някоя известна персона.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР