Още с изгряването си на звездния небосклон Мадона става една

...
Още с изгряването си на звездния небосклон Мадона става една
Коментари Харесай

Дъщерята на Мадона засне дръзка фотосесия за известна марка

Още с изгряването си на звездния хоризонт Мадона става една от най-забележителните фешън икони. Изглежда обаче е време да съобщи короната на своята щерка Лурдес Чиконе Леон, още позната като Лола. 24-годишната танцьорка и модел снима дръзка, разкрепостена и ексцентрична фотосесия за пролетната сбирка на Marc Jacobs, написа life.dir.bg.

В нея Лурдес показва съвършен баланс сред артистичност и съблазън, които изцяло кореспондират на авангардния метод на американската фешън марка. Все отново носи името Чиконе.

Особено впечатляваща е фотографията на Лола, на която носи сутиен от разцъфнали цветя.

На различен кадър наследницата на Мадона се е снимала в шарена риза, вързана тъкмо под гърдите, с чорапи на шарени райета и червени обувки на висок ток, които са в звук с огнените отенъци в косите на Лола.

Това не е първото изява в света на модата от страна на Лурдес. Досега тя е взела участие в акции на марки като Stella McCartney, фешън дипломат е на Miu Miu, Converse, MadeMe и Miaou.

Дебютът ѝ на стилния подиум бе през 2018 година, когато дефилира за Gypsy Sport, а през август 2020 година подписа контракт с американска организация за гении.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР