Още с анонса на Assassin’s Creed Odyssey, стана ясно, че

...
Още с анонса на Assassin’s Creed Odyssey, стана ясно, че
Коментари Харесай

Assassin’s Creed Odyssey получава New Game Plus режим

Още с анонса на Assassin’s Creed Odyssey, стана ясно, че Ubisoft имат съществени проекти за поддържане на играта дълготрайно време. Играта предлага величествен като размер пакет със наличие и голям брой провокации, безвъзмездни допълнения и платени такива, които са включени в сезонния пропуск на играта.

Тази седмица стана ясно (чрез известие на Ubisoft в Twitter), че този пакет със наличие ще бъде допълнен от характерност, която доста членове на общността на Odyssey пожелаха да видят – New Game Plus режим. Повече за този нов режим ще разберем идната седмица в специфична обява, която ще е отдадена особено на това. Вероятно обаче New Game Plus ще наподобява общоприетоо – опция да изиграете още веднъж от начало до край играта, единствено че с всички тези придобивки, които сте натрупали в първото изиграване – оръжия, умения, брони, скинове, равнище. Припомняме, че предходният Assassins’ Creed, Origins, получи също New Game Plus режим, тъй че новината, че и Odyssey получава подобен, не би трябвало да ни учудва.

Както знаете, Ubisoft издава обещаните ремастерирани версии на Assassin’s Creed Origins и Liberation, които са включени в упоменатия сезонен пропуск. Те могат да бъдат закупени и настрана. По-рано тази седмица, студиото показа и видео, с което се съпоставят оригинала и ремастерираната версия на Assassin’s Creed III Remastered, а дружно с това бяха оповестени и PC условията за играта.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР