Още разкрития около фаталния инцидент, при който актьорът Алек Болдуин

...
Още разкрития около фаталния инцидент, при който актьорът Алек Болдуин
Коментари Харесай

Екипът на Алек Болдуин е стрелял с истински оръжия за развлечение преди фаталния инцидент

Още разкрития към съдбовния случай, при който артистът Алек Болдуин простреля смъртоносно операторка. Екипът на кино лентата " Ръст " е употребявал огнестрелни оръжия за развлечения в часовете преди считаният за безвреден револвер да създаде съдбовния изстрел.

Местната полиция популяризира и записи от позвъняванията до незабавния телефон.

- 911, къде се намирате и какво се е случило?
- Изпратете кола за спешна помощ в ранчо Бонанза Крийк. Двама души бяха простреляни на снимачната площадка.
- Някой е бил прострелян?
- Да, двама души. С револвер.

Първото позвъняване до незабавния телефон 911. Един елементарен снимачен ден се трансформира в призрачен сън за Алек Болдуин и екипа му. На снимачната площадка на уестърна " Ръст " е попаднало същинско оръжие. Въпреки уверенията на асистент-режисьора Дейв Холс, че в револвера няма бойни патрони, истината се оказва друга. От раните си почина операторката Халина Хъчинс. Режисьорът беше ранен, само че към този момент е в положително здраве.

Пред CNN той споделя, че часове по-рано екипът прекарал няколко свободни часа в пустинята. Стреляли по кенчета от бира с същински патрони. Сред употребяваните оръжия е и същото, което малко по-късно попада в ръцете на Болдуин.

Срещу артиста няма повдигнати обвинявания. Но в търсенето на виновен за нещастието, все по-често изниква едно и също име - Дейв Холс. За скандал с него загатва и сценаристка по време на позвъняване до незабавния телефон.

- Мами Мичъл, сценарист: Изпратете ни две коли за спешна помощ. Има простреляни.

- Оператор на 911: С същински патрони ли е било заредено оръжието?

- Мами Мичъл, сценарист: Не знам, не знам. Но двама души са тежко ранени от реквизитно оръжие.

Следва диалог, който сценаристката води с незнаен член на екипа:

Мами Мичъл, сценарист: Този гадняр асистент-режисьорът ми се развика на обяд, тъй като желаех да ревизира оръжията. Чу ли го по какъв начин ми крещеше? Трябваше да ревизират оръжията...

Двама души са виновни за инспекция на сигурността на реквизитните оръжия - млада жена, за която стана ясно, че това е първи сходен ангажимент и асистент-режисьорът Холс.

Оказа се, че Дейв Холс не се слави с добра известност във филмовите среди. През 2019-а е бил уволнен от фотосите на филм, където още веднъж поради немарливост позволил да се стигне до случай на терен.

Асистент-режисьорът отхвърля да приказва с медиите и към този момент неговата позиция за случилото се, остава мистерия.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР