Още при второто теглене на печелившата комбинация в обновената игра

...
Още при второто теглене на печелившата комбинация в обновената игра
Коментари Харесай

Новият "Втори тото шанс" на "Тото 2 - 6 от 49" донесе печалба от 100 000 лева на късметлия от Стара Загора

Още при второто изтегляне на печелившата композиция в обновената игра „ Втори тото късмет “ на „ Тото 2 - 6 от 49 “ има участник, който е познал първите шест от изтеглените седем цифри по реда на тяхното евакуиране. Това му донесе облага от 100 000 лв.. Късметлията е пуснал фиша си в град Стара Загора.

Печелившите комбинации в играта „ Втори тото късмет “ на „ Тото 2 - 6 от 49 “ се образуват на база изтеглени шест плюс една (седма) топки от сфера, в която се намират топки с цифри от 1 до 49.

Печалбите от „ Втори тото късмет “ на „ Тото 2 - 6 от 49 “ се дефинират, както следва: за всички познали първите шест от изтеглените седем цифри по реда на тяхното изтегляне; за всички познали случайни пет цифри от в началото изтеглените шест плюс седмото число. Втори тото късмет на „ Тото 2 - 6 от 49 “ и Втори тото късмет на „ Тото 2 - 5 от 35 “ се теглят два пъти в седмицата – всеки понеделник и петък в ефира на БТВ от 17.50 часа. И двете игри са без спомагателен залог и в тях вземат участие всички комбинации, пуснати за предходния извършен тираж на „ Тото 2 - 6 от 49 “ и „ Тото 2 - 5 от 35 “. Затова е значимо всички участници да пазят своите квитанции до тегленето на печелившата композиция на идващия ден.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР