Още при първия си анонс на възроденият модел Puma, от Ford

...
Още при първия си анонс на възроденият
модел Puma, от Ford
Коментари Харесай

Хитроумният багажник на Ford Puma

Още при първия си анонс на възроденият модел Puma, от Ford споделиха, че той ще се отличава измежду съперниците си с хитроумно осъществяване на товарното си отделение.

Сега от компанията разпространиха нови видео материалr, в който ни демонстрират как са проектирали багажника на новата Puma и какви хитроумни решения за повишаване на успеваемостта му са интегрирали.

Първото, с което са започнали дизайнерите на Ford, е било основаването на груб макет на багажника, с помощта на който те за първи път са онагледили идеите си за основаването на едно истинско модулно и многопрофилно товарно поделение, предлагащо разнородни разновидности за транспорт на багажи с разнообразни габарити и със специфични особености.



Основнен акцент в багажника на новия е свободното пространство с размер от 80 литра под подовата повърхност на багажника, като самата тя е конфигурируема по няколко начина. Подподовият размер е с основно предназначение за транспортиране на по-дълги товари, а при нужда изпълнява ролята и на пространство за мръсни багажи. Почистването му е хитроумно замислено, като в долната му част е интегрирана запушалка, през която да се изтича мръсната вода.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР