Още през следващата седмица главният прокурор на САЩ Уилям Бар

...
Още през следващата седмица главният прокурор на САЩ Уилям Бар
Коментари Харесай

До седмица спират разследването на Мюлер срещу Тръмп

Още през идната седмица основният прокурор на Съединени американски щати Уилям Бар може да разгласи приключването на следствието от специфичния прокурор Робърт Мюлер по отношение на намесата на Русия на последните избори за Белия дом. Това заяви Си Ен Ен.

През последните месеци се стихват спекулациите, че Доналд Тръмп е употребявал поддръжката на Кремъл, с цел да завоюва президентските избори на Съединени американски щати.
 Робърт Мълър връчи на Тръмп лист с повече от 40 въпроса за съветската сага
Робърт Мълър връчи на Тръмп лист с повече от 40 въпроса за съветската сага

Американският вестник се е сдобил с въпросите

Според източници на Си Ен Ен, сега Бар се приготвя да направи изказване в светлината на приключването на процеса, който Мюлер организира от към две години. Планирано е малко по-късно министерството на правораздаването на Съединени американски щати да изпрати на Конгреса отчет за следствието против Тръмп.

Телевизия Ен Би Си заяви по-рано, че следствието на Мюлер може да завърши в средата на февруари.
 Уилям Бар е новият основен прокурор на Съединени американски щати
Уилям Бар е новият основен прокурор на Съединени американски щати

Ключова смяна във Вашингтон

Експерти показват, че министерството на правораздаването на Съединени американски щати ще вземат в поради плануваната за 27-28 февруари във Виетнам среща сред Доналд Тръмп и водача на Северна Корея Ким Чен-ун преди да разгласят края на следствието..

Американските разследващи служби приписват на Русия интервенция в изборния развой в Съединени американски щати през 2016 година Разследванията в този смисъл не престават да водят ФБР, специфичния комитет на Сената, както и екипът на прокурор Мюлер. Тръмп и неговите най-близки сътрудници неведнъж отхвърлят ​​всички изказвания за някакъв неудобен контакт с съветските управляващи по време на предизборната акция през 2016 г . Москва също по този начин неведнъж е призовавала голословни изказвания за опити за въздействие върху хода на президентските избори в Съединените щати.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР