Още през първия ден в новия си дом Емануела се

...
Още през първия ден в новия си дом Емануела се
Коментари Харесай

Албена Вулева съсипа Емануела с предсказанията си

Още през първия ден в новия си дом Емануела се оплака, че има проблем с обичаните си маратонки. Освен този жизненоважен за певицата проблем, тя посочи и още един – неналичието на кафе.

Големият брат почете настояванията на поп фолк изпълнителката и на останалите съквартиранти и те се снабдиха с по този начин мечтаната напитка. И до момента в който пиеха утринното си кафе Албена Вулева, която посочи, че може да предсказва бъдещето, реши да показва на всички своите умения на врачка.

Албена изясни на своите съквартиранти, че не била религиозна преди да одобри исляма, както и че в този момент й се случват единствено хубави неща. „ Аллах ужасно ми оказва помощ. преди този момент имах поредност от несправедливости. Сега е друго. Като магнит, който те дърпа “, показа Вулева. Аллах дал на Албена неподозирани качества, а една от тях била да предсказва бъдещето.

Затова и Емануела изиска Вулева да й гледа на кафе. В чашата на поп фолк изпълнителката Албена видя, че „ някой си е изгубил мозъка по нея “, както и че някой я възприема като „ с*ксуален обект “. Поп фолк изпълнителката призна, че сега няма другар. „ Това не значи обаче, че не обичам някого “, сподели Емануела и добави, че съгласно нея мъжът, който обича, не изпитва същите усеща към нея.

Албена сподели също, че певицата гледа „ някой дребен човек с доста обич и грижа “. „ Мити! “, удостовери Емануела. Вулева отхвърли да знае, че Емануела има наследник, когато един от съквартирантите сподели, че всички знаят за дребния човек, за който певицата се грижи, написа разкрития.ком.

„ Другото забавно при тебе е, че ти нямаш някакъв ярък път. Значи, при тебе няма да има скоро никакви промени забавни в живота ти. Общо взето запазваш си статуквото “, безапелационна бе Вулева.

Несъгласна с предсказанията Емануела попита Албена дали не вижда в чашата й някаква същинска обич. „ Няма обич “, още един път акцентира Вулева. Опитвайки се да повдигне настроението на поп фолк изпълнителката Wosh MC и Стойко Сакалиев предсказаха на Емануела единствено хубави неща – ново другарство, ново гадже и екскурзия до Рим.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР