Още през ноември Microsoft за първи път пусна на пазара

...
Още през ноември Microsoft за първи път пусна на пазара
Коментари Харесай

От днес в Европа започват предварителните поръчки на 15-инчовия Surface Book 2



Още през ноември Microsoft за първи път пусна на пазара Surface Book 2, само че до момента както 13-инчовият, по този начин и 15-инчовият модел бяха налични единствено в Съединени американски щати. Това обаче ще се промени, защото от през днешния ден може да се направи предварителна поръчка на 15-инчовия модел в Австралия, Канада, Франция, Германия, Обединеното кралство и други европейски страни, в които до момента единствено 13-инчовият модел се продаваше. Освен това през февруари Microsoft ще пусне и двата модела в страни, в които до момента не са били в продажба, в това число Китай, Индия, Италия, Катар и други елементи на Азия и Близкия Изток.

15-инчовият модел е изключително забавен като гейминг устройство, защото идва с мощната графична карта NVIDIA GTX 1060 (13-инчовият модел е с NVIDIA GTX 1050). Макар че може потребителите да се изкушат да го купят единствено за гейминг, би трябвало да се има поради, че зареждането не е задоволително да поддържа игри като Destiny 2. От Microsoft към момента не са разяснили по какъв начин или дали ще поправят този проблем.

Оригиналният Surface Book имаше разнообразни бъгове, в това число при ръководството потреблението на сила. Всъщност от Microsoft са поправили съвсем всичко, което не се хареса на потребителите в остарелия модел – в новия Surface Book 2 дисплеят е усъвършенстван, а самото устройство работи по-добре като таблет. Благодарение на процесора Intel от осмо потомство и графична карта NVIDIA 1060 устройството е мощно и леко за хибрид лаптоп/таблет (тежи по-малко от 2 кг).

Както беше упоменато предварителните поръчки на 15-инчовия модел стартира през днешния ден в Австралия, Канада, Нова Зеландия, Австрия, Белгия, Дания, Финландия, Франция, Германия, Ирландия, Люксембург, Нидерландия, Норвегия, Полша, Швеция, Швейцария и Обединеното кралство. През идващите няколко месеца и двата модела на Surface Book 2 ще бъдат пуснати в продажба в Италия, Португалия, Испания, Китай, Хонконг, Индия, Южна Корея, Малайзия, Сингапур, Тайван, Тайланд, Кувейт, Бахрейн, Оман, Катар, Саудитска Арабия и Обединените арабски емирства. Цените стартират от 1, 499 $ за 13-инчовия модел и 2, 499 $ за 15-инчовия модел.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР