Още през лятото сред идеите за маникюр в Инстаграм започнаха

...
Още през лятото сред идеите за маникюр в Инстаграм започнаха
Коментари Харесай

17 идеи с една от най-красивите тенденции в маникюра тази година

Още през лятото измежду концепциите за маникюр в Инстаграм започнаха да се прокрадват красивите украшения с формата на пеперуда. И защото ноктите разрешават да бъдем по-дръзки в и шарки, тази наклонност сигурно ще остане и през есента, може би с цел да ни припомня за по-топлите и слънчеви дни. Едновременно доста внимателен и изтънчен, този присъщ за 90-те години маникюр към този момент сме го виждали и при доста знаменитости като Бела Хадид, Лизо и Дуа Липа. Той може да се интерпретира безусловно и да се рисуват цветни и красиви крила на пеперуда, само че може да бъде и извънредно минималистичен и да се направи единствено фина форма, напомняща на тях.

Освен това по този метод внасяме малко многообразие сред всички тези флорални и геометрични, които виждаме на всички места в разнообразни цветове. Рисунките, въодушевени от пеперудите, на пръв взор наподобяват подобаващи единствено за пролетта и лятото, само че в действителност са подобаващи и за есента и зимата, когато желаеме да имаме по-празничен и блестящ маникюр.

Ако не сте сигурни за формата на ноктите, която да изберете за вашите пеперудени нокти, можем да ви споделим, че този дизайн подхожда на по-дълги и овални нокти. А когато става въпрос за главния цвят, наподобява има един печеливш избор и това е или полупрозрачна основа, само че това не пречи и да бъде в другата прекаленост – нещо по-ярко и наситено.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР