Още през 2020 г. обяснявахме на Бойко Борисов, че някой

...
Още през 2020 г. обяснявахме на Бойко Борисов, че някой
Коментари Харесай

Президентът на КТ Подкрепа Димитър Манолов: След 30 г. живеем по-добре, пречат ни синдромът Кореком и черногледството

" Още през 2020 година обяснявахме на Бойко Борисов, че някой ден добавката за ковид при пенсионерите ще докара до проблеми. Предходното служебно държавно управление имаше порядъчен проект за обществено подкрепяне и тази връзка можеше да се раздра. Политиците и служителите обаче обичат да мислят на едро. Сега възрастните хора се усещат ограбени. Имам укор към всички политици, които вършат тези неща - те не се съветват с институцията Национален осигурителен институт. Този спор постоянно е експертен и в него вземат участие хора, които схващат от тези работи. Най-много ме нервира, че се приказва по какъв начин Национален осигурителен институт направил това и това, което не е правилно, тъй като е единствено една касичка и извършва, каквото са му написали политиците. Чисто механически беше най-удобно Национален осигурителен институт, откакто заплаща пенсиите, да заплаща и тази добавка. тя трябваше да се дава от две разнообразни места ". Това съобщи президентът на КТ " Подкрепа " Димитър Манолов пред Би Ти Ви.

" С министъра на финансите през днешния ден се срещнахме и се съгласихме, че системата за обществено подкрепяне би трябвало да се кодифицира и да се събере на едно място. Държавата би трябвало да се намеси при бизнеса, само че той е по-легитимна страна и би трябвало да си приказва с вицепремиера Асен Василев. Хубавото, което чухме от него е, че до края на топлоенергията бизнесът ще бъде обезщетен ", сподели още Манолова. Той добави, че е обсъждан размерът на минималната работна заплата, която ще е по-малка от плануваното.

" След 30 година живеем по-добре. Пречат ни черногледството и синдромът " Кореком ". Ние сме извънредно черногледи във връзка с себе си. 17 банки банкрутираха, тъй като всичко беше проектирано. Преди това имаше вълна на пирамидите, за които беше отговорна нашата нелепост. Процесът на всеобщата приватизация пък ни беше продаден по този начин, че на следващия ден ще се събудим богати. Протестът има смисъл, в случай че тези, към които е ориентиран, имат очи да го видят. Ние се нагледахме на митинги менте ", разяснява синдикалният водач.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР