Още преди три години, когато Джулиан Голъп, дизайнерът на оригиналния

...
Още преди три години, когато Джулиан Голъп, дизайнерът на оригиналния
Коментари Харесай

Phoenix Point излиза в началото на следващия месец

Още преди три години, когато Джулиан Голъп, дизайнерът на истинския XCOM, разкри Phoenix Point, феновете на класическата походова тактика схванаха, че на хоризонта се задава нещо в действителност огромно. Проектът мина с впечатляващ триумф акцията си във Fig, а в този момент пристигна и огромния миг: анонса на датата на излизане на Phoenix Point.

След няколко забавяния за довършителни оптимизации и корекции, Snapshot Games разкриха, че играта ще излезе първо за PC в Epic Games Store – на 03.12.2019. За Xbox One ще се появи при започване на идната година, а за PS4 – на един по-късен стадий през 2020.

Определяна от самия Голъп, като нравствен правоприемник на XCOM: UFO Defence (1994), Phoenix Point ще ви разреши да изследвате изцяло свободно света на играта в типичен походов геймплей. По време на играта, вие ще контролирате отряд от бойци, които се пробват да отхвърлен пълчища от чуждоземни чудовища в опит да спасите човечеството и да разберете какво тъкмо се е случило с вашата лична организация, която носи името Phoenix Point. Годината е 2047, а човечеството е изправено пред най-голямата заплаха, с която се е срещало до момента. Извънземен вирус, открит в топящите се ледове превзема Земята, трансформирайки, както хората, по този начин и животните в мутирали чудовища. Тези, които вирусът не покосява биват или убивани или пращани в плен. Малцина са оживелите и техния брой непрекъснато понижава.

Освен вас и вашите бойни приятели, тук ще се сблъскате с две други фракции: Учениците на Ану, които се покланят на извънземния си Бог, Синедриона, имат визия за основаването на една нова химера, която да изградят от останките на това, което в миналото е бил нашия дом Земята, а дружно с тях ще се запознаете и с милитаристичната организация Новия Джерико. Освен тях ще срещнете и други, независими групировки, които може да откриете в дребното градове останали по света.

Phoenix Point ще предложи голям брой разнообразни финала, според от това, с коя от обособените групировки изберете да обедините сили, като самата история ще е друга съгласно това какво е отношението ви към другите фракции. Може да изберете да им помагате, да ги шпионирате, търгувате с тях, да обменяте технология и резултатите от изследванията ви и други В хода на играта, вие получавате опцията да се запознаете с тях по-отблизо, а също по този начин и последователно да научите за произхода на вируса. Phoenix Point обаче ще ви предложи задоволително независимост, и в случай че съюзите не са вашата мощ, то може да ги пренебрегнете изцяло и да изберете ваш личен път и история.



Заедно с анонса на датата на излизане на играта, Snapshot разкриха и обособените издания на играта, както и наличието на сезонния пропуск на Phoenix Point.

Стандартното цифрово издание ще включва главната игра. тапет за десктопа ви и особено управление, като всичко това идва на цена под общоприетата за ААА заглавие: $40. Platinum изданието, от своя страна, ще ви предложи наличието на общоприетото плюс ранен достъп, илюстрована книга, набор от цифрови оръжия и ризница, както и саундтрака на играта. Signature изданието ви дава всичко от Platinum изданието, както и опцията вашето същинско име да бъде включено в играта, както и сезонния пропуск. Самият той идва на цена от $29.99 и включва цели пет DLC пакета.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР