Още преди сватбата на британския принц Хари и американската му

...
Още преди сватбата на британския принц Хари и американската му
Коментари Харесай

Меденият месец на Хари и Меган?

Още преди сватбата на английския принц Хари и американската му годеница Меган Маркъл беше оповестено, че двойката ще отсрочи медения си месец поради публични задължения. Това не пречи на поклонниците им да се вълнуват към идното сантиментално странствуване и да гадаят накъде ще се насочат новите херцог и херцогиня на Съсекс, а на букмейкърите - да одобряват залози за евентуална дестинация, написа в. Daily Express.

Непосредствено след сватбата любимец на букмейкърска къща "Ладброукс " е Намибия с коефициент 2,1. Имайки поради любовта на младоженците към африканския континент, като евентуална дестинации се спрягат също Ботсвана, разказана преди време от принца като негов "втори " дом, Руанда, Малави и Танзания.



Коефициентът Хари и Меган да се завърнат в Ботсвана, където предходната година прекараха сантиментална триседмична почивка, е 4,1.

Букмейкърите одобряват
залози и за Малдивските, Сейшелските или Карибските острови.



Според публикувани по-рано клюки не е изключено принц Хари и херцогинята на Съсекс Меган да изберат за медения си месец европейска дестинация, да вземем за пример Турция или Италия. Наблюдателите не изключват и опцията за сватбено странствуване до Азия, Съединени американски щати или Южна Америка.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР