Още преди няколко месеца Риана даде заявка да детронира ангелите

...
Още преди няколко месеца Риана даде заявка да детронира ангелите
Коментари Харесай

Риана, Savage X Fenty Show и защо това ревю е като никое друго?

Още преди няколко месеца Риана даде поръчка да детронира " ангелите " на Victoria`s Secret и да се трансформира своя бранд в найразпознаваемия за женско долни дрехи. Откъм продажби евентуално към момента не е постигнала този триумф, само че сигурно и това не е далечна цел.

Певицата взе смелото решение за пръв път да показа новата сбирка на Savage X Fenty със театър, който да се запише и да се излъчи олнайн. И това се случи скоро виждаме съвършените ангели на Victori`a Secret да дефилират със секси долни дрехи.

Но дотук със сравненията сред двете марки, тъй като това, което сътвори Риана, няма нищо общо с визиите ни за ревю на долни дрехи до този миг.

Тазгодишният фешън театър на Savage X Fenty се организира на 10 септември в Barclays Center в Бруклин пред защита аудитория, а към този момент е наличен в Amazon Prime. И мненията не закъсняха, тъй като този път Риана надмина себе си.

Изпълнителката доста тъкмо съумя да напипа печелившата тактика - концепцията за многообразие, към която се върти всичко.

Като стартираме от разнообразието от цветове на моделите долни дрехи и стигнем до размери и полова еднаквост. Всичко тук е разрешено. И е търсено.

Идеята на подиума един до друг да излязат супермодели като Бела Хадид и Кара делевин и дами, които в друга обстановка евентуално ще се срамят да се съблекат по бански поради формите си, също съумя да ни изненада.

А на сцената на Savage X Fenty Show се прокраднаха и няколко мъже, дегизирани с нощници.

Много музика, осъществявания онлайн, хореография, светлинни резултати - всичко е един добре умислен театър, от който елементарно можем да забравим главната цел - да ни накара да си купим тези модели долни дрехи.

Междувременно обаче сме пленени от това изцяло друго преживяване, с което Риана се настани на трона на царицата на бельото и сигурно ще желаеме да забележим по какъв начин ще изглеждаме и ние с нейните модели.

Savage X Fenty Show е тъкмо в стила на Риана, само че и надалеч от това, което сме привикнали да виждаме. Барбадоската хубавица не за първи път постанова стандарти, тъй че можем единствено да чакаме още изненади.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР