Още преди няколко месеца прогнозирах, че процедурата по импийчмънт срещу

...
Още преди няколко месеца прогнозирах, че процедурата по импийчмънт срещу
Коментари Харесай

Йонко Мермерски: Импийчмънтът срещу Тръмп - опит за безкръвен преврат

Още преди няколко месеца предвиждах, че процедурата по импийчмънт против президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп ще бъде несполучлива. Това съобщи пред bTV преводачът в Съединените щати Йонко Мермерски. Той донесе в студиото два броя на едни от най-четените вестници зад Океана.

Тръмп стана третият американски президент, против който импийчмънтът не съумя. Церемонията беше белязана с непредвидена постъпка: Председателят на Камарата на представителите Нанси Пелоси демонстративно скъса копие на речта на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп „ За положението на съюза “. Тя направи този показателен акт, откакто президентът отхвърли да се ръкува с нея.

„ Пелоси реши, че към нея е отправено пренебрежение от страна на Тръмп, който не се ръкува с нея. Пропуска се фактът, че при неговото влизане в Конгреса той би трябвало да бъде показан по този начин: „ С огромна чест ви представям президента на Съединени американски щати “. Тя не го сподели това, сподели: „ Дами и господа, президентът на Съединени американски щати “. За следващ път тя го обиди “, разяснява Мермерски.

По думите на преводача процедурата по импийчмънт е била опит за анемичен прелом. Той добави, че все още сенатори и конгресмени са изразили предпочитание Пелоси да бъде „ смъмрена “. Мермерски предвижда, че на идните президентски избори Тръмп ще завоюва втори мандат.

„ Тръмп ще завоюва, тъй като е мощен, а демократите са разединени. Настъпи цялостен безпорядък на първите предварителни избори за лъчение на любимец за държавен глава на Демократическата партия в щата Айова. Те не могат да се спасят от Хилари Клинтън. Предишния път порязаха Бърни, в този момент още веднъж, а на мен той ми е приветлив, той е като Че Гевара. Те желаят да избутат Джо Байдън, наследника на Хилари “, разяснява Мермерски.

Относно „ черния щемпел “ от Съединени американски щати на арбитър Андон Миталов поради корупция, преводачът съобщи, че казусът се преекспонира. „ Това е закон, който е повсеместен за целия свят. Стандартно е, даже в случай че те заловен да шофираш пийнал в Съединени американски щати – да ти лишават правото да влезеш в страната “, добави той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР