Още преди няколко месеца от НФСБ заговориха, че трябва има

...
Още преди няколко месеца от НФСБ заговориха, че трябва има
Коментари Харесай

Сидеров: Нямах идея да се карам със Симеонов, а да сме тандем на евроизборите

Още преди няколко месеца от НФСБ заговориха, че би трябвало има промени в управлението, да бъдем групови. Това не е нещо ново. Така водачът на " Атака " и ръководител на ПГ на " Обединени патриоти " Волен Сидеров разяснява в предаването " Още от деня " решението на партията на Валери Симеонов НФСБ да смъкна доверието си от него.

Сидеров е безапелационен, че неговото само предпочитание е било " Обединени патриоти " да се явят дружно на идните избори за Европарламент следващата година.

Волен Сидеров, ръководител на ПГ на " Обединени патриоти ": Говоря от месеци, че би трябвало да се явим дружно, тъй като тези избори - на 26 май 2019 г, са ключ към оцеляването на държавното управление и изкарването на мандата. Ако ние, дружно с ГЕРБ, не вземем повече евродепутати от Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия, нали се сещате че Корнелия Нинова незабавно ще изиска предварителни избори.
Моята концепция не е била да се карам с Валери Симеонов, а да създадем добър, сполучлив тандем на евроизборите, добави Волен Сидеров.

Той изясни още, че няма да прави коалиция с Николай Бареков. Бареков влезе като евродепутат през 2014 година дружно с Ангел Джамбазки от Вътрешна македонска революционна организация. Той се обърна към мен и предложи писта към Консервативния алианс, в чието управление е. Покани също и Красимир Каракачанов, и Валери Симеонов, изясни Сидеров.

" Валери Симеонов закрива и разкрива автокефални църкви като нощни заведения в Слънчев бряг - това към този момент е неприемливо ". С тези думи Сидеров дефинира мненията на вицепремиера по отношение на спора сред Русия и Украйна за независимостта на Украинската православна черква.

" Да всяваш ерес в църквата е типичната соросова работа. Нека да се поправи - да каже няма да върша разколи в църквата, няма да се меся... министър-председателят също му направи записка ", добави Сидеров.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР