Още преди няколко години започна да добавя тези ретро яки

...
Още преди няколко години започна да добавя тези ретро яки
Коментари Харесай

9 стайлинг идеи с големите яки в главната роля

Още преди няколко години стартира да прибавя тези ретро яки към класическите бели ризи, а по-късно започнаха да ги прибавят и към роклите си. Едва предходната година обаче този тренд стартира да става все по-отличителен. Дотолкова, че го носихме през зимата, само че сигурно ще бъде цялостен шлагер и през новия сезон.
               

Вероятно към този момент сте се изкушили да си купите най-малко една риза или тениска с такава яка (някои са по-обли, други – по-заострени, а трети – допълнени с фини бродерии). Неща, които разрешават да бъдат носени под и на показ да бъда единствено яката.
               

Но има разновидности, в които сходни яки са пришити към пуловери, жилетки и даже суитшърти. Модни марки се стараят да внесат многообразие в този тренд, като оферират и разнообразни цветове и принтове, с изключение на бялото, с цел да приковат още повече вниманието ни към него. И несъмнено съумяват.
               

Хубавото е, че този вид яка придава женствена и сантиментална визия даже в случай че се комбинира с дънки или панталон, само че пък става още по-кокетна, в случай че е прибавен към рокля или комбинираме пуловера с миди или макси пола. Тоалет, с който към този момент си представяме по какъв начин си вършим пикник в парка или отиваме на посетители в градината на някоя другарка. Доза женственост прибавяме и с чифт красиви обеци, а ние към този момент сме си набелязали няколко нови модела на.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР