Още преди изборите казахме, че в следващия парламент ще работим

...
Още преди изборите казахме, че в следващия парламент ще работим
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Ние не сме партията, която държи ключа за следващо управление

Още преди изборите казахме, че в идващия парламент ще работим градивно. Правилното държание е да бъдем практични, разсъждаващи в мащаби кое е потребно за страната.

 

За да проработи Народното събрание му би трябвало ръководител. Ако няма авансово образувано болшинство, ръководител се избира от партията спечелила изборите. Бяха издигнати две кандидатури.

 

При състояние, че едната партия е спечелила изборите - разумно е най-голямата партия да излъчи ръководител. Всички политически партии приказват по какъв начин страната е в рецесия, по какъв начин парите по ПВУ би трябвало да дойдат, по какъв начин България би трябвало да работи за присъединение към Шенген.

 

И тези същите партии блокират избора на ръководител на Народно събрание, означи Йорданов.  

Относно предлагането на ПП-ДБ за ротационен ръководител на Народното събрание, депутатът съобщи: " Продължаваме промяната " показа следващото противокониституционно предложение.

 

Факт е, че се водят диалози сред ГЕРБ и ПП-ДБ. Правилно е да има ръководство, което да взема решение проблемите.

 

Две партии имат най-вече гласове и могат да образуват държавно управление. Ако седнем да считаме ПП-ДБ и ГЕРБ имат мноизнство. Ако не се схванат, ГЕРБ могат да създадат държавно управление с Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия.

 

Ние не сме партията, която държи ключа за последващо ръководство. Ние ще взимаме практични решения, без значение коя партия ги предлага, означи Тошко Йорданов. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР