Още преди година и половина трябваше да спре да се

...
Още преди година и половина трябваше да спре да се
Коментари Харесай

Борисов: Във Варна направихме грешка

Още преди година и половина трябваше да спре да се ограбва българският народ по отношение на бензина и нафтата. Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред публицисти, съобщи кореспондент на " Фокус " .

" И през цялото това време ни се изяснява по какъв начин това не е правилно и, че това са политически закачки, а през това време бензинът и нафтата стигнаха 4 лв. при дерогация на най-евтиния нефт. И в този момент какво се оказва - до момента в който управлявахме ние половината нефт е бил съветски, както е вярно уралски, а в това време по време на война, наказания и анти-Путинови настроения преработката на съветския нефт е стигнала до 100% и са осъществени големи облаги ", изясни Борисов.

" И са измъкнати от джобовете на българите действителни левове. Кой е отговорен? Кой е крив? Който носи отговорност - да си дава отговор, несъмнено има малки врати, несъмнено има пукнатинки. Това беше политиката на България към този момент втора година, споделям го с голямо страдание ", сподели той по отношение на свадите към " Лукойл ", дерогацията и високите цени на горивата.

" Знаят, че ви ограбват, късат си ризите, че ще падне държавното управление, в случай че се махне дерогацията и най-после излиза, че става въпрос за милиарди левове ", ядоса се Борисов.

" Дори звучи смешно - да падне държавното управление, че някой отвън България да продължи да се възползва ", сподели сбито водачът на ГЕРБ.

Борисов бе безапелационен, че " Продължаваме промяната " са изгубили доста на локалните избори. " Нека да сме почтени - в случай че не ги бяхме подкрепили в София - нямаше да имат кмет, във Варна ние направихме неточност ".

Повече вижте във видеото.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР