Още преди да започне делото между Джони Деп и таблоида

...
Още преди да започне делото между Джони Деп и таблоида
Коментари Харесай

Илон Мъск - истинският насилник на Амбър Хърд

Още преди да стартира делото сред Джони Деп и таблоида The Sun се заприказва, че Амбър Хърд е имала интимна връзка с Илон Мъск, до момента в който е била законна брачна половинка на артиста . Говорители на милиардера отхвърлиха тези изказвания, само че неговото име още веднъж бе забъркано в един от най-големите холивудски кавги в последните години.
 Илон Мъск, Амбър Хърд, Кара Делевин и разкритията, че са били интимни
Били ли са в едно легло Илон Мъск, Амбър Хърд и Кара Делевин

Неочаквано трио

На следващото съвещание по делото в лондонски съд бяха изслушани и някогашни чиновници от личния състав на жилището в Ню Йорк, който са обитавали Хърд и Деп преди години. Те свидетелстват, че постоянен клиент там е бил точно Мъск, който е прекарвал в компанията на актрисата и модел по няколко часа вечер .

И това е продължавало в границите на към година, постоянно когато звездата от " Карибски пирати " не е бил вкъщи, а някъде надалеч, на фотоси. През това време обслужващият личен състав е бил изцяло наясно какво се случва в любовния триъгълник.
 Снимка 488130

Според чиновниците, които дадоха показания пред съда, по лицето на Хърд не е имало никакви пострадвания след коментирания случай, при който Деп е хвърлил мощно мобилния си телефон по нея, предава Daily Mail.

За сметка на това, те са забелязали няколко пострадвания по врата, лицето и ръката на модела една заран, откакто Мъск е пренощувал при нея . На съда са предоставени и фрагменти от охранителните камери, с които да се потвърдят тези изявления.
 Джони Деп, The Sun, Амбър Хърд и делото за клюка против таблоида
Джони Деп пред съда: Амбър Хърд е страшилище

Кой е бил насилникът във връзката им

Така, изненадващо или не, в заплетената история и непрекъснатите взаимни обвинявания сред Хърд и Деп се появи един различен, трети принудител . Сега чакаме реакция от страна на Мъск, както и окончателното правосъдно решение.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР