Още преди да влезете в Gelatto&Latte при ъгъла на бул.

...
Още преди да влезете в Gelatto&Latte при ъгъла на бул.
Коментари Харесай

ДА! Gelatto&Latte, където сладоледът и кафето може да са с биволско мляко

Още преди да влезете в Gelatto&Latte при ъгъла на бул. Самоков с комплекса ЕСТЕ, полъхът на прясно изпечени бисквити – това са вафлените кръгчета за декорация на сладоледа, които ще ви забучат на върха му, кара всеки същински и буен фен на кулинарните удоволствия да полети.

Попаднали вътре, може да се изненадате от недотам огромния брой разновидности сладолед. Ние да вземем за пример страдахме за неналичието на обичания ни и трансфорат от нас в тест и стандарт за всеки, който го предлага - йогурт. Е, имаше фиор ди лате, само че не е същото. Като споменахме за млякото, с изключение на краве, тук могат да сложат и в сладоледа, само че и в кафето ви и биволско за лукс, което си е доста забавно.

Друг шлагер е обезпечаването на сладолед за празненства, който ви се доставя в куул-боксове – мразовите кутии ли да ги назовем. Също и черните вафлени фунийки. Жалко, че времето е неустойчиво и не е несъмнено, че ще можете да ползвате на красивите дизайнерски столове начело в спонтанната градина.

Ала и седнали с лице към витрината и с гръм към щанда, отново ще наблюдавате хората, които минават. Чъвек несъзнателно се замисля по какъв начин е преобразена тази съответно част на София – помните ли прашната и мръсна автогара Юг преди време....
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР