Още преди да е завършило разследването по секс скандала, в

...
Още преди да е завършило разследването по секс скандала, в
Коментари Харесай

Конър Макгрегър се замеси в нов секс скандал

Още преди да е приключило следствието по секс абсурда, в който Конър Макгрегър се замеси през предишния декември, ирландецът наподобява към този момент е изправен пред втори подобен.

През миналия уикенд The New York Times заяви, че полицията в Дъблин, Ирландия, е получила сигнал от 20-годишна дама, която пледира, че е била полово нападната от някогашния ММА първенец.

Става въпрос за преживелица, разиграла се на 11 октомври в автомобил, паркиран близо до механа в Дъблин, която Макгрегър постоянно посещавал.

Въпреки че за момента полицията не е повдигнала публично обвиняване против Макгрегър и не го е привикала за разпит, близки до ирландеца споделят, че той няма присъединяване във въпросната преживелица.

От полицията обаче оповестяват, че забърканият мъж е същият " прочут ирландски състезател ", който е бил обект на следствие през декември 2018 година
 Разследват Конър Макгрегър за полово посягане
Разследват Конър Макгрегър за полово посягане

Само ден след отдръпването на ирландеца от ММА сцената

Най-жестокият противник на ирландеца Хабиб Нурмагомедов не пропусна да отрази новите разкрития и нападна Макгрегър в Twitter с думите " изнасилвач " и " пияч ".

Это крушение алкаш
— khabib nurmagomedov (@TeamKhabib) October 19, 2019
В Москве насильников не ждут
— khabib nurmagomedov (@TeamKhabib) October 19, 2019
Настоящият скандал хвърля мощна сянка върху наличието на Макгрегър в осмоъгълника на UFC, където тогавашният първенец в две категории не се е появявал от повече от година, след трагичната си загуба против Нурмагомедов.
 Конър Макгрегър, случаят в Дъблин и какво сподели за идващия си мач в UFC
Какво сподели Конър Макгрегър за случая в Дъблин

Ирландецът поема цялостна отговорност за държанието си

В последните месеци циркулират най-различни клюки за идващия противник на Макгрегър, само че поради сегашните разкрития завръщането му наподобява към момента нестабилно.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР