Още преди 3 години, когато разбрала за връзката на сина

...
Още преди 3 години, когато разбрала за връзката на сина
Коментари Харесай

Милянкова на нож със свекървата: Не я харесвам, притеснявам се от тази връзка на сина ми!

Още преди 3 години, когато схванала за връзката на сина си Никола с многодетната майка, Лилия Чолакова изпаднала в спокоен смут. Тя недоумявала по какъв начин е допустимо синът й да се залюби с майка на четири деца и да зареже личното си семейство поради нея.
Когато срещнал Милянкова, Никола към момента бил женен за ученическата си обич, която му родила две дъщери. Майката на Никола се надявала връзката на брокера на първокласни недвижими парцели с някогашната половинка на съдения за сводничество Росен Чолов-Чолата, да трае от ден до пладне. Уви, Чолаков освен, че се развел с дългогодишната си спътница в живота, само че и направил дете на Милянкова. „ Не я одобрявам. Притеснявам се от тази връзка на сина ми”, сбито процежда тъщата на Милянкова.

Съни от хитовата крими поредност „ Под прикритие” родила първото им общо дете преди 2 година Двамата с Никола се надявали, че раждането на дребната Виктория ще омилостиви най-малко малко свекървата. Ледът сред снаха и свекърва не се пропукал даже, когато през март Ирена и Никола подписаха брак. Щастливото събитие мина в стеснен фамилен кръг от 20 души в обичаната на младоженците дестинация – прилежаща Гърция. Милянкова наричала свекървата си „ мамо”, както се обръщала и към майката на Чолата – Славка.

Миналият месец Ирена роди още една щерка на брачна половинка си. Двамата с Никола решили да кръстят бебето Лилия на неговата майка. С появяването на хлапето, фамилията към този момент отглежда общо 8 наследника. Само 3 от тях обаче живеели при Ирена и Никола – двете им общи деца и най-голямата дъщеря на Милянкова, която отменяла майка си в грижите по пеленачето Лилия и 2-годишната Виктория. 15-годишният Уилям до неотдавна живеел при баба си в Разград, само че почнал да тренира бокс в школата на Курбат и Тервел Пулеви в столицата и се преместил да живее при баща си. Чолата се грижел още за 10-годишната Натали-Роуз и 7-годишния Филип-Себастиян. Едва на 32 години Милянкова се оказа и баба. Доведената й щерка от първия брак на Чолаков роди наследник, написа " Уикенд ".
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР