Още по време на пандемията дизайнерите обичаха да включват поне

...
Още по време на пандемията дизайнерите обичаха да включват поне
Коментари Харесай

Съботен шопинг: 14 рокли, с които ще блестим на всяко парти

Още по време на пандемията дизайнерите обичаха да включват най-малко една празненство рокля в сбирките си, като че ли с цел да ни припомнят, че ще пристигна още веднъж оня миг, в който ще захвърлим домашните облекла и ще заблестим под светлините на нощта. И може би тъкмо по тази причина този е по-блестящ, а из магазините се открояват красиви рокли с пайети. Защото знаем, че с дребна черна рокля постоянно ще изглеждаме изтънчено, само че пък в случай че тя е от пайети, ще бъде надалеч по-отличителна. Доказва ни го и инфлуенсърът Леони Хан с това видео, в което виждаме, че даже и аксесоарите би трябвало да бъдат блестящи, с цел да се получи съвършени празненство тоалет. А тя сигурно знае по какъв начин да се откроява точно с подобен, даже и когато не е на Седмица на модата.
               

С днешните се убеждаваме, че когато става въпрос за пайети, важи правилото „ колкото повече, толкоз повече “. Въпреки че ги виждаме върху поли, панталони и блейзъри, може би върху роклите те се открояват най-бляскаво. А хубавото е, че моделите варират от мини до макси, като миди роклите също са грациозен вид, който пък придава ретро образ на стайлинга.

При цветовете също има многообразие и не всичко е единствено черно, нито пък единствено в металически отражения. Напротив, виждаме цветове като алено, розово и лилаво, които ще ни оказват помощ да бъдем същински звезди през празничния сезон, който към този момент стартира и на който ще сложим най-стилния край с посрещането на новата година.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР