Още по темата30.09.2018 / 15:41Боби Касиков: Слави Трифонов каза няколко

...
Още по темата30.09.2018 / 15:41Боби Касиков: Слави Трифонов каза няколко
Коментари Харесай

Златен скункс за Митко Върбанов

Още по темата30.09.2018 / 15:41Боби Касиков: " Слави Трифонов сподели няколко неистини в ефир и желая да обърна внимание на прокуратура! " 30.09.2018 / 08:48Ева Веселинова отбрани гневно Митко Върбанов: Неблагодарници, злобни, смешни! 10 години той рискува живота си за вашето избавление. Яжте си храните с изминал период 28.09.2018 / 17:19Първи думи на Халваджиян: Това е груба операция от журналиста. Разграничаваме се от него и го отстраняваме28.09.2018 / 16:33 " Нова телевизия " с изказване против " Господари на ефира ": Не одобряваме внушенията на Митко Върбанов! Това не е публицистика. Ще търсим отговорност

Заради дейностите си, с които сложи под подозрение своята меродавност и компрометира самичък себе си, което докара и до отстраняването му от екипа на предаването, Митко Върбанов заслужи нашия Златен скункс.

``
реклама

 

Митко получи отрицателната ни премия и се извини на всички фенове и сътрудници.

 



" Не е имало предумисъл в дейностите, които се случиха от моя страна след излизането от склада ", сподели някогашния ни кореспондент, като добави, че е не е желал да подведе никой.

 

Митко даде обещание, че Златния скункс ще му бъде обеца на ухото и помоли за дотъкмяване на случая.

 

Скъпи другари, отговорността, на репортерите и целия ни екип пред вас е голяма!

 

gospodari.com

Това ни задължава да бъдем безкомпромисни, когато става дума за нарушение на съществени правила в публицистиката.

``
реклама

 

Митко си понесе следствията, само че около този скандал доста наши „ доброжелатели ” получиха мощна душевна страст. Радваме се, че всички наши някогашни и бъдещи „ герои ” са щастливи, само че да не се заблуждават, че грешката на Митко ги оневинява!

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР