Още по темата29.03.2021 / 14:5229.03.2021 / 10:51Снимка Фейсбук/Димитър НиколовБургазлийката Лора

...
Още по темата29.03.2021 / 14:5229.03.2021 / 10:51Снимка Фейсбук/Димитър НиколовБургазлийката Лора
Коментари Харесай

Лора не влязла в болница веднага, защото се грижела за майка си

Още по темата29.03.2021 / 14:5229.03.2021 / 10:51

Снимка Фейсбук/Димитър Николов

Бургазлийката Лора Янева не е постъпила незабавно в болница, щом й е било препоръчано, защото е трябвало да се грижи за болната си майка. 

Не е отказвано лекуване на починалата от COVID-19 родилка в Бургас - това твърдят от местната университетска болница, уточнява bTV.

Лора Янева е потърсила здравна помощ във въпросното лечебно заведение за първи път на 17 март. Тя е била прегледана от дежурния лекар в триажа, консултирана от акушер-гинеколог и тогава положението ѝ не е било незабавно.

Според листа от прегледа ѝ е препоръчано болнично лекуване, което тя отхвърля. Приятели на Лора споделят, че е имала съмнения дали да влезе в болница, тъй като се е грижила са майка си, също болна от коронавирус.

Лекар, оказал помощ жената да бъде приета в лечебното заведение два дни по-късно, споделя, че при нея нещата са се развили доста бързо и внезапно. За роденото прибързано дете се грижи екип от неонатолози, предстоят му дълги месеци подсилване.

За Лора Янева дълго време ще се говори в Бургас. Въпреки че беше единствено на 36 години, остави ярка диря с творчеството си, с гения си и помощта, която оказваше на хората.

Атанас Стоянов е един от учителите й. За нея той споделя, че е най-слънчевата част от художниците в Бургас и ще я запомни постоянно усмихната.

Кристия Тодорова и Стефани Копаранова са млади художници, на които Лора много е помагала. Момичетата означават, че за тях художничката е била ентусиазъм.

Нейни другари обмислят да организират галерия с нейните картини, за да помогнат на фамилията й.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР