Още по темата29.03.2019 / 10:52Терор и цензура в Румъния! Забраниха

...
Още по темата29.03.2019 / 10:52Терор и цензура в Румъния! Забраниха
Коментари Харесай

Бойко пусна във фейсбук снимки с румънския премиер. В коментарите му пожелаха среща с Лаура Кьовеши

Още по темата29.03.2019 / 10:52Терор и цензура в Румъния! Забраниха на смелата прокурорка Лаура Кьовеши да напуща страната и да приказва пред медиите
Премиерът на България Бойко Борисов си пусна фотоси с колежката си от Румъния Виорика Дънчила.

``
реклама

Към тях той написа: " Проведох среща с румънския министър председател Виорика Данчил, на която обсъдихме задълбочаването на районното съдействие и развиването на добросъседските връзки. Основна тематика на диалозите бяха енергийните и инфраструктурни планове от общ интерес. Такива са междусистемната газова връзка България-Румъния (IBR) и построяването на ново мостово оборудване на река Дунав ".

В мненията под обявата му обаче хората му вършат забележка за изписването на името на Дънчила. Един от почитателите му във фейсбук пък му пожела да се срещне с друга румънка - прокурорката Лаура Кьовеши, която е един от главните претенденти за основен прокурор на Европейски Съюз. Тя е разследвана за корупция и тъкмо през днешния ден й бе неразрешено да напуща страната.





ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Комент
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР