Още по темата29.01.2019 / 03:02Слави обяви във фейсбук: На сестра

...
Още по темата29.01.2019 / 03:02Слави обяви във фейсбук: На сестра
Коментари Харесай

Алена за Уикенд: Крахът на Слави Трифонов в политиката е предизвестен!

Още по темата29.01.2019 / 03:02Слави разгласи във фейсбук: " На сестра ми са й споделили, че...23.01.2019 / 14:53Слави Трифонов: Време е да ви светне алената лампичка! Управляващите плашат хората и лимитират свободата им на изложение в интернет

Астроложката Светлана Тилкова-Алена направи някои предсказания за новата година
„ Шоумен може да бъде политик, в случай че има нужните качества. Слави Трифонов толкоз от дълго време внушава на обществото, че ще се включи в политиката и тогава народът ще поеме съдбините си в свои ръце, че съгласно мен никой човек, кадърен да мисли трезво, не го възприема съществено “ – споделя в изявление за „ Уикенд “ Алена.

„ От телевизионния екран елементарно се насаждат революционно-рушителни хрумвания, които се харесват на избрани прослойки, само че действителността е друга от медийния бабаитлък. Мнението ми като астролог е следното: в случай че Слави Трифонов се включи в политиката посредством лична групировка, крахът му е предупреден, а триумфът – неосъществим в мащаба, в който всеки, впуснал се в това занятие, мечтае “ – твърди Алена.

„ Звездите ни орисват на следващата възходяща за България и народа година, подвластна на осцилация 3 и на Юпитер. 2019-а ни разрешава да вървим устремно към следващия връх, даже в случай че с години е желан, само че мнозина са се страхували да повярват в силите си и във опцията да го покорят.

Юпитер обаче ни залага капан – дали ще попаднем в него, или ще го избегнем, зависи от самите нас. Противопоставянето сред партиите ще загрубее до прекаленост. Каквото изречем – това ще пожънем в делника си – положително и зло “ – твърди в изявлението астроложката.



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР