Още по темата28.12.2017 / 22:11Блиц: Ето я тайнствената жена до

...
Още по темата28.12.2017 / 22:11Блиц: Ето я тайнствената жена до
Коментари Харесай

На 24 октомври рожден ден има...

Още по темата28.12.2017 / 22:11Блиц: Ето я тайнствената жена до Годжи

 

На 24 октомври рожден ден имат Георги Милчев-Годжи, музикант в “Ку-Ку бенд ”

Ето по какъв начин Слави трифонов честити на своя другар и сътрудник предходната година: 



Роден е в град Враца. Още 6-годишен Годжи свири на пиано, по-късно и на китара. Завършва Музикалната гимназия в Плевен, където негови съученици са Слави, Евгени Димитров Маестрото, Герасим. Полека-лека бъдещата тайфа стартира да се събира. Годжи взе участие в групите „ Север “ (с Герасим), „ Реприз “ (с Маестрото), „ Електрик Авеню “, „ Браво Оркестра “ и „ Ватикана “.



След политическите промени в България при започване на 90-те години на XX век за Годжи настава времето на пътешествия. Отправя се към далечни страни и народи – свири по кораби в Дания и Норвегия, изнася стратегии в Англия и Германия.

На 1 април 1995 година в зала 12 на НДК се снима „ Каналето “. Годжи е асистент-тонрежисьор с Милчо Кацаров. Маестрото го кани в Ку-ку бенд.

И още: 

 

Надежда Д. е тайнствената жена до Георги Милчев-Годжи, която неотдавна го подари с дъщеричка, написа Блиц.

 

 

 

Красавицата е единствено на 25 години и до момента беше същинска тайнственост за медиите. 

„ Тя е домошар човек, обича тихия и спокоен живот, не е изключително амбициозна, само че пък е извънредно интелигентна и блага “, разказват нейни приятелки.



В момента Надежда е сбъднала и двете си стремежи – майка е на дребната Цвети и има дребен бизнес, обвързван със здравословно хранене.

 

Ето какво се знае още за Надежда и Годжи:

Дядо Коледа донесе ново семейство и бебе за Годжи. 48-годишният баскитарист в „ Ку-ку бенд ” Георги Милчев стана баща за трети път предходната седмица. Бебето пристигна на бял свят на 16 декември минути преди среднощ. Малката девойка се роди във врачанската болница с манекенския растеж 48 см и с тегло 2,550 кг., написа " Уикенд ", представени от Блиц. 

Майката на детето е незнайна за необятната аудитория. Това е 25-годишната другарка на Годжи – Надежда, с която той живее на фамилни начала от към година. Младата дама сама избрала името - Цвета. Щерката на Годжи носи името на неговата майка Цветанка, добавя изданието.

Надежда е страхотна! Тя няма нищо общо с глупавите празноглави русокоски. Много положително момиче е ”, не могат да я нахвалят приятелите на музиканта.

Хубавицата е много млада – едвам на 25, само че към този момент има собствен малък бизнес, обвързван със здравословното хранене. Двамата се срещнали точно около работата на момичето. Както е известно, от няколко години Годжи е луднал на тематика природосъобразен метод на живот. Този път Милчев е решил да държи в безспорна загадка любовта си и съвсем на никое място не се появявал обществено с Надежда. Повечето хора от шоуто също не знаели, че всеки миг той ще стане татко. Дясната ръка на Слави възнамерявал да държи надалеч от прожекторите новата си обич, а тя самата също упорствала за това, пишат от hotarena.net.

Това е третото дете на Георги Милчев. Синовете му от първата му брачна половинка Даниела също го правели благополучен. За негова наслада и двамата са тръгнали по стъпките на баща си. 26-годишният Цветомил приключил Консерваторията, само че се опитвал да пробие в киното, а 20-годишният Волен е студент по музика в Холандия.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР