Още по темата27.03.2018 / 23:32Пролетно пречистване за 3 дни с

...
Още по темата27.03.2018 / 23:32Пролетно пречистване за 3 дни с
Коментари Харесай

След този режим на Петър Димков ще сте като новородени

Още по темата27.03.2018 / 23:32Пролетно филтриране за 3 дни с диета на Петър Димков17.02.2018 / 12:193 незаменими предписания, които борят гастрита от националния врач Петър Димков

Диетата на Петър Димков е в основата на редица от актуалните режими за намаляване. Тя дава неповторими резултати – в това са се уверили стотици хиляди хора. Редица родни звезди заложиха точно на нея и реализираха забележителни резултати. Петър Димков е един от най-известите български национални лечители. Той е посветил живота си на събирането на предписания и познания за здравето.

Негово дело е диетата за намаляване, която може да промени всеки. Хранителният режим подсигурява 100- процентов резултат. Режимът за намаляване на Димков с изключение на добър е и потребен за здравето. Той почиства изцяло кръвоносните съдове. Така даже да върнете килограмите след края ѝ, отново има изгода. Хранителен режим на Петър Димков:

Ден първи:  Варени картофи без сол. Никаква друга храна не е разрешена, а количествата са неограничени. Въпреки това е добре да се придържате към дозата от кг и половина.

Ден втори:  До 3 кофички кисело мляко. Ако има хора с нетърпимост към този млечен артикул или не могат да го употребяват по друга причина, то може да се размени от овесено мляко. То също е доста здравословно. 4 с.л. се варят в 1 л вода, до момента в който семената се разпукат. По предпочитание може да се добави мед. В краен случай, в случай че и това мляко не е уместно, може да се размени с варена или печена тиква.

Ден трети:  Килограми и половина плодове и зеленчуци. Суровите плодове и зеленчуци не би трябвало да се смесват на едно хранене.

Ден четвърти:  Варена или печена тиква. Може и да е на компот от тиква. Яде се през целия ден.

Ден пети:  3 варени яйца.

Ден шести:  Половин кг сурови плодове и зеленчуци.

Ден седми:  По образеца дневно втори – три кофички кисело мляко. Може да се размени с 300 г варено пиле или варена или печена тиква.

Ден осми:  1.5 литра минерална вода. Може и повече – значимото е да не се яде нищо друго.

По рекомендациите на Петър Димков диетата би трябвало да се съблюдава един път месечно. Така се резервира постигнатото тегло. Ако след края ѝ желаете да свалите повече, то я прилагайте 4 седмици. Може и да не са поредни и да има почивки сред тях. Въпреки скоростните резултати резултатът при всеки е друг. Оптималното тегло, което може да бъде свалено за тези осем дни, е 10 кг. По време на режима би трябвало да се пие доста вода. Въпреки рекомендациите на Димков експертите поучават диетата да се повтаря един път на три месеца, тъй като тялото няма от какво чак толкоз да се чисти. / zdrave.to
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР