Още по темата25.12.2017 / 22:37Уикенд: Всички се питат коя е

...
Още по темата25.12.2017 / 22:37Уикенд: Всички се питат коя е
Коментари Харесай

Годжи се върна на работа и проговори за инцидента

Още по темата25.12.2017 / 22:37 " Уикенд ": Всички се питат коя е дамата до Годжи, а в този момент мистерията е разбулена! Оказа се, че тя е...

Георги Милчев-Годжи се появи в понеделник вечер за първи път в „ Шоуто на Слави ”, откакто при започване на декември счупи крайник.

Той бе сложил крайници си на особено столче с възглавничка, обтегнат напред. Музикантът показва отлично въодушевление макар контузията и даже описа за нея. От думите му стана ясно, че счупил крайници си в София, само че особено пътувал с кола за спешна помощ до Плевен, с цел да го оперират в родния му град, написа hotnews.bg.

Докато бе в болничен, Годжи стана и баща на момиченце. Той има две огромни момчета от единствената си законна брачна половинка. Майката на дребната принцеса е приятелката му Надежда Дончева, която дълго време успя да опази тайната, че чака дете.



Георги Милчев-Годжи, който отсъстваше поради строшен крайник, още веднъж е измежду музикантите от Ку-ку бенд. Вижте каква история описа той от колата за спешна помощ, в която се е возил!

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР