Още по темата24.09.2018 / 22:56Ад в Сливен: Гори ТЕЦ-ът, а

...
Още по темата24.09.2018 / 22:56Ад в Сливен: Гори ТЕЦ-ът, а
Коментари Харесай

Голям пожар в Айтос, пламна сервиз за камиони

Още по темата24.09.2018 / 22:56Ад в Сливен: Гори ТЕЦ-ът, а целият град е... 24.09.2018 / 22:16Няколко пъти местили влака край Пловдив, с цел да спасят 50 пасажери

flagman.bg

Голям пожар избухна към 21:30 часа в Айтос, оповестява Флагман.бг, базирайки се на очевидци. Гори сервиз на изхода на града към Карнобат.

Според първична информация огънят е засегнал най-малко 4 камиона, както и селскостопанска техника.  Съмненията са за тенденциозен палеж. 

В същото време, съгласно неофициална информация, е подаден сигнал и за втори огромен пожар - на входа на Карагеоргиево, което съгласно локалните поданици не е инцидентно съвпадане.

Селото се намира на 6 км североизточно от Айтос, и първо там е изпратен противопожарен екип, след което е горящ сервиза на изхода на града.



Към 22:45 часа е мобилизирана е цялата пожарна на Айтос, Карнобат, както и екипи от Бургас, научи Флагман.бг. Ситуацията е сериозна.

" Пламъците са много съществени, наподобяват страховити. Дано да няма потърпевши. Пожарникарите се пробват да загасят огъня, само че виждам, че им е доста мъчно ", твърди очевидец.

Пламъците са обхванали и четирите камиона и те са изцяло унищожени.

Припомняме, че по-рано довечера огромен пожар избухна на територията на Топлоелектрическа централа Сливен.

Заради пожар пътнически трен попадна в огнен капан сред Карлово и Баня. 
 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР