Още по темата22.05.2020 / 07:2550 от ГЕРБ напуснаха партията във

...
Още по темата22.05.2020 / 07:2550 от ГЕРБ напуснаха партията във
Коментари Харесай

Разцеплението на ГЕРБ във Видин. Огнян Ценков: Не приемам политиката на местните ръководители на партията

Още по темата22.05.2020 / 07:2550 от ГЕРБ напуснаха партията във Видин

Снимка фейсбук

Партийната общинска конструкция на ГЕРБ във Видин са напуснали 48 членове, измежду които и някогашният кмет Огнян Ценков и някогашният регионален шеф Албена Георгиева. Двамата са съобщили решенията си в обществените мрежи.

Информацията бе доказана пред " Дневник " от регионалния координатор на ГЕРБ във Видин и народен представител от партията Владимир Тошев, който разгласи, че той е схванал за молбите за овакантяване от партийната централа в София. Той сподели още, че има клюки, че ще вземат участие в нов политически план, само че не цитира на кого ще е той и не разяснява дали зад него би могло да стои някогашният зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов.

" Напускам партия ГЕРБ, тъй като не одобрявам политиката и дейностите на локалните представители и ръководители на партията както за развиването на община Видин, по този начин и за развиването на партията на локално равнище ", написа във фейсбук някогашният кмет Огнян Ценков, който сега е общински консултант от партията. Той афишира, че дружно с другия общински консултант Камен Каменов, за който оповестява, че също е напуснал, ще продължат да поддържат градивни решения за Видин.

" Напускам ГЕРБ, откакто от медиите разбрах, че някогашните ми сътрудници от локалното управление считат да ме предложат за изключване от партията. Считам, че в създалата се обстановка, моето място към този момент не е в редовете на ГЕРБ - Видин ", написа във фейсбук Албена Георгиева.

Според информация на локалния вестник " Конкурент " напрежението е поради противоречие с новия общински водач във Видин Емилиян Енчев, както и противоречие с работата на регионалния координатор Владимир Тошев.

Пред " Дневник " Владимир Тошев сподели, че напрежението е тръгнало предходната година, когато Емилиян Енчев е бил съперник на Огнян Ценков за претендент за кмет на ГЕРБ. През есента Ценков бе претендент на ГЕРБ, само че загуби изборите.

Владимир Тошев сподели, че молбите на напусналите са идентични и в тях не се показват аргументи за овакантяване, а огромна част от подалите ги са редови членове. По думите му в общинската конструкция на партията във Видин членуват над 1700 души.

Миналата година напрежение и оставки имаше и в структурата на ГЕРБ в Русе заради промяна на управлението преди локалните избори.

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР