Още по темата20.08.2019 / 19:10Хеликоптер се разби в морето край

...
Още по темата20.08.2019 / 19:10Хеликоптер се разби в морето край
Коментари Харесай

Руски меценат умрял в Гърция с хеликоптера

Още по темата20.08.2019 / 19:10Хеликоптер се разруши в морето край гръцкия остров Порос (Снимки)

24 Часа

Руският бизнесмен и филантроп Михаил Абрамов е умрял в злополуката с хеликоптер на гръцкия остров Порос във вторник, оповестиха съветски медии. Те се базират на неговия другар Алексей Лидов, завеждащ отдел в Института за международна просвета към Московския държавен университет.

Заедно с Абрамов починали негов прочут руснак и гръцкият водач. Богаташът имал компания Plaza Development и развивал благотворителна активност. Той основал Музея на съветската икона в Москва и се занимавал с възобновяване на православни църкви в съветската столица.



Кадър от злополуката в ютюб

По думите на Лидов, представен от РБК, причина за злополуката е човешки фактор. Абрамов летял към Атина със собствен прочут, когато водачът на частния хеликоптер направил неточност и забърсал жици на далекопровод.

В резултат остров Порос остана без ток. Туристите се движели през нощта с фенери, а хранителни артикули в магазини и заведения почнали да се скапват в жегата. Аварията към този момент е оправена, само че туристите напущат острова.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР