Още по темата19.12.2018 / 13:50Дивна се изповяда: Атаките срещу мен

...
Още по темата19.12.2018 / 13:50Дивна се изповяда: Атаките срещу мен
Коментари Харесай

Дивна се разминава само с акт и глоба за катастрофата

Още по темата19.12.2018 / 13:50Дивна се изповяда: Атаките против мен са чудовищни, бях на косъм да се самоубия, само че Кристин ме върна към живота!04.12.2018 / 12:15 " Шоу ": Дивна в извънредна изповед за първи път след злополуката с Кристин, описа ужасяващи неща!

bgdnes.bg

Само с акт и санкция е на път да се размине певицата Дивна за злополуката, при която пострада приятелката й Кристин Илиева. По закон за сходен случай на пътя, при който има съществено потърпевш, наказването е до три години затвор. В случая с Дивна сходна заплаха няма, обясниха осведомени, написа в. " България през днешния ден ".

Нещо повече, започващото другата седмица в град Левски дело съвсем несъмнено ще бъде прекъснато. Така единственият вид на страната да потърси отмъщение от певицата е сформиране на акт от КАТ. Освен сериозна парична санкция в този случай се лишава и книжката на отговорния водач за няколко месеца.

Инцидентът със звездата стана на 12 март предходната година покрай плевенското село Българене. Дивна и приятелката й, моделката Кристин, пътуват от Русе за София. На прав път певицата потегля с висока скорост да изпреварва друга кола. Внезапно отсреща се задава камион. За да избегне конфликта, Дивна завърта кормилото в опит да се прибере в своята лента. Заради извънредно високата скорост автомобилът сервира, излиза от пътя и се забива в мантинела. При злокобния удар певицата се отървава единствено с нерешителност. Приятелката й Кристин няма подобен шанс. При конфликта десният й крайник е премазан. В идващите месеци моделката претърпява над 10 интервенции, като при една от тях се развива тежка костна зараза, при която животът й виси на косъм. В последна сметка лекари в Турция избавят крайници на Кристин и тя още веднъж проходи. " Лечението коства сериозна сума пари, събрана от дарения ", написа във фейсбук самата моделка.

Докато лекарите се борят за крайници на Кристин, прокуратурата в град Левски стартира следствие против Дивна. Направената експертиза потвърждава, че певицата е карала колата си със 124 км/ч при ограничаване от 90 км/ч. В края на ноември предходната година е импортиран и обвинителният акт, стартът на делото е плануван за другата седмица.

Междувременно Дивна изиска публично амнистия от ранената Кристин и даже й посвети своя ария. Двете неведнъж демонстрираха положителни връзки. Пострадалата моделка благородно разгласи, че е дала прошка на своята другарка.

Сдобряването сред двете приятелки се отразява и на делото. Преди няколко седмици Кристин изпраща молба до съда, в която упорства делото за злополуката да бъде прекъснато.

По закон желанието на потърпевшата наложително би трябвало да бъде признато от съда и обвиняването свалено.

" Краят на делото не освобождава от отговорност прокуратурата да изпрати материалите за злополуката до КАТ. Пътните служители на реда от своя страна са длъжни да сформират акт на певицата, с санкция и лишаване на книжката ", изясни юрист с опит в сходни каузи.

/ novini.bg

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР