Още по темата19.02.2019 / 15:54Седем факти за Карл Лагерфелд, които

...
Още по темата19.02.2019 / 15:54Седем факти за Карл Лагерфелд, които
Коментари Харесай

Еколози: Смъртта на Карл Лагерфелд сложи край на търсенето на кожи от редки животни

Още по темата19.02.2019 / 15:54Седем обстоятелства за Карл Лагерфелд, които демонстрират, че биографията му е толкоз необикновена, колкото неговият дизайн19.02.2019 / 13:38На 85 години умря Карл Лагерфелд

Смъртта на немския моделиер Карл Лагерфелд постави завършек на търсенето на кожи от редки скотски типове, съобщи френският филиал на природозащитната организация РЕТА (People for the Ethical Treatment of Animals - Хора за етично отнасяне на животните), съобщи Скайнюз, представен от вести.бг.

" Лагерфелд ни напусна. С неговата кончина се постави завършек на епохата, в която се търсеха редки животни, чиито кожи отиваха за ушиването на фешън облекла и аксесоари. Ние показваме своите съболезнования на роднините и приятелите на нашия някогашен съперник ", написа в адреса, подписан от парижкия клон на екологичната организация.

Покойният постоянно използваше кожи и бе нападан от природозащитници (вижте фотографията долу).

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР