Още по темата15.10.2019 / 11:31Варненци се смеят на предизборното асфалтиране,

...
Още по темата15.10.2019 / 11:31Варненци се смеят на предизборното асфалтиране,
Коментари Харесай

След месец и половина ремонти в „Приморски“, кметът на Варна отиде да се снима на разораните улици

Още по темата15.10.2019 / 11:31Варненци се смеят на предизборното асфалтиране, залагат какъв брой ще устоят някои неудачни решения10.10.2019 / 15:27Ей по този начин се асфалтира във Варна преди изборите, хората се смеят на тази дивна иновация

Редактор: Веселин Златков
e-mail: [email protected]

фотоси: Live.Varna.bg

Кметът на Варна Иван Портних инспектира през днешния ден ремонтите в регион „ Приморски “, които започнаха в първата половина на месец октомври. Общинското осведомително издание Live.Varna.bg разгласява изложба от негови фотоси, от които проличава, че преасфалтирането още не е завършило.

„ Преасфалтиране на пътното платно и създаване на нови тротоари се прави по ул. „ Царевец “ и на ул. „ Ген. Тошев “ в регион „ Приморски “. Ремонтните действия бяха тествани от кмета на Варна Иван Портних. По график върви рехабилитацията на уличната мрежа в карето сред ул. „ Ген. Колев “, ул. „ Царевец “, ул. „ Чаталджа “ и ул. „ Братя Бъкстон “. Нови паркоместа се оформят до филиала на детска градина „ Ян Бибиян “, която към този момент бе осъвременена със средства по Оперативна стратегия „ Региони в напредък “.

Нов огромен паркинг се построява и на ул. „ Момина сълза “ до бул. „ В. Левски “ - против постройката на Регионалната здравна ревизия. Извършва се ремонт на пътната настилка и тротоари по ул. „ Роза “ и ул. „ Карамфил “, а паркингът в междублоковото пространство на ул. „ Роза “ към този момент е подготвен “, оповестяват от общината.



Част от изброените поправки бяха остро подложени на критика от живеещите в региона по разнообразни аргументи. Точно преди първия тур на локалните избори ремонтите бяха замразени макар съвсем лятното време, извънредно уместно за работа.



Оформянето на паркоместата към читалище „ Отец Паисий “ остана спряно, до момента в който кметът Портних и съпартийката му от ГЕРБ Петя Проданова, която също се бореше нов мандат като областен кмет на „ Приморски “, не завоюваха балотажите си.



Все още доста хора разясняват, че някои от следствията от преасфалтирането не са удачни. Пример за това нарушаването на цялостта на зелени площи с отваряне на път за излизане на колите през бордюрите на междублокови паркинги.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР