Още по темата11.06.2019 / 10:39Бурна реакция срещу кмета Портних за

...
Още по темата11.06.2019 / 10:39Бурна реакция срещу кмета Портних за
Коментари Харесай

Дългогодишен служител на пристанището: Кмете, какви ги говориш за пристанището? Иди в Генуа и Барселона и се научи как се прави преди да затриете варненското пристанище

Още по темата11.06.2019 / 10:39Бурна реакция против кмета Портних за пристанище Варна-Изток! Ти ли ще си " килърът на врата "? Хората разясняват – 900 служащи и 300 компании ли са по-важни или още чалга?10.06.2019 / 11:06Кметът Портних продължава да работи за затваряне на пристанище Варна-Изток

*Товаро разтоварни работи в пристанището в Генуа, което е на пъпа на града.

Продължава " бурята " след изявлението на кмета Иван Портних, че мястото на пристанище Варна-Изток е неуместно и би трябвало да бъде " преместено " и там да се разположат развлекателни заведения, както стана с по-голямата част от територията на структуроопределящото за стопанската система на Варна дружество.

Място за преместването и пари няма, което на процедура значи, че Варна-Изток с работещите вътре 900 души и подвластните от него 300 компании може да последват ориста на други държавни предпрития в района.

Износът на зърно евентуално ще бъде стихотворец от частни терминали като този на ТЕЦ-Варна на Ахмет Доган.

Ето какво написа четец на " Петел ", който е работил в пристанището дълги години.

Място за преместването

Здравейте уважаема редакция,

Пише Ви дългогодишен служител, работил в пристанището във Варна.

Видях изявленията на господин кмета във вашия електронен сайт и интернет вестници.

Недоумявам по какъв начин до момента пристанищните синдикати не са блокирали центъра на града, поради тез приказки.

Всеки кмет, който приказва такива работи, след това го санкционират гласоподавателите.

Проверка да направи какво стана преди 2-3 месеца в Испания, Португалия, Италия, Гърция, Русия, когато някой го възприемат за пристанищен и промишлен палач.

Много съм афектиран на нашия кмет . Дето го приказва демонстрира, че тези, дето го поучават за пристанището, са виждали пристанища единствено на новогодишни картички.

Да кажеш, че е неуместно в центъра на града да имало кораби е доказателството.

Това демонстрира, че този човек в никакъв случай не е бил в различен огромен град-пристанище.

Няма такова нещо и на никое място не се позволява сходна работа. Не съм виждал какво са създали до пасажерския терминал на пристанището, но и не желая.

Моля запознайте се със фотосите, дето ги изпращам в писмото.

Давам ги да ги покажете на кмета, да се запознае, да се образова, да се научи, да си отвори очите, три образеца на градски пристанища в сърцето на огромни градове-пристанища в Европа. Барселона, Генуа и Гдиня.



Там са ситуирани на 5 минути пешеходно от центровете на града. Управниците на този град в лето 1906 са били доста по-кадърни от сегашните.

Те тогава са го построили и 113 години по-късно кметът щял да влиза. Кмете, къде ще влизаш?

Питайте го какво ще стане, в случай че работягите в пристанището пожелаят да му отидат на посетители пред/в общината. Да сте живи и здрави и кмета да е жив и здрав, да не се оставя да го подвеждат и Варна да пребъде.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР