Още по темата10.11.2018 / 14:03Бившият съпруг на брутално убитата журналистка

...
Още по темата10.11.2018 / 14:03Бившият съпруг на брутално убитата журналистка
Коментари Харесай

Сотир Цацаров: Сценарият, че убийството на Виктория е заради работата й, не бе случаен

Още по темата10.11.2018 / 14:03Бившият брачен партньор на брутално убитата журналистка Виктория потегли по последните й стъпки! А на мястото, където бе открит трупът й, тя... (снимки)28.10.2018 / 22:01 " 24 часа ": Последните минути на Виктория записани от апликация на телефона ѝ21.10.2018 / 22:17Бтв: Минути след жестокото ликвидиране Северин е направил тъкмо това
24chasa.bg

" Покрай убийството на журналистката Виктория Маринова в Русе “задейства сюжет, чиято съществена теза бе “В България убиват публицисти, които проверяват злоупотреби с еврофондове ”. Този сюжет не бе инцидентен, нито бе плод на някакво злополучно стичане на събитията. България бе атакувана и очернена пред всички вероятни европейски институции и непознати медии, и то от... българи. Когато обстоятелствата станаха обществено притежание, същите сценаристи и изпълнителите им едвам съумяха да прикрият разочарованието си - че убийството е разкрито и то няма никаква връзка с специалността на жертвата ”. Това споделя основният прокурор Сотир Сацаров, предава " 24 часа ".

“Не мога да разясня позицията на Българска социалистическа партия. Ще кажа единствено, че тя е обяснима, като политическа реакция в отбрана на член на парламентарната им група. Действията по следствието откриват предварителната подготовка по желание на избрана офшорна компания от нейния притежател, а той има много офшорки, за присъединяване в учредяването на “Офроуд ” ООД, в съдружничество с еднолично сдружение, благосъстоятелност на гжа Йончева ”, споделя още Сотир Цацаров за поискания имунитет на Елена Йончева от Българска социалистическа партия по сигнал за пране на пари.



И добави: “Установяват средствата, които офшорната компания внася във фонд “Резервен ” на новото сдружение, както и техния генезис. Най-после, те откриват за какви цели и в какъв размер се е разпореждала с тези средства шефът Елена Йончева, в това число и месечната й заплата ”.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР