Още по темата09.07.2019 / 08:25Зарязаха 2-годишно дете на Витоша, цялото

...
Още по темата09.07.2019 / 08:25Зарязаха 2-годишно дете на Витоша, цялото
Коментари Харесай

Възпитателка: Детето не беше зарязано на Витоша, бях на два метра от люлката

Още по темата09.07.2019 / 08:25Зарязаха 2-годишно дете на Витоша, цялото в рани от тежко слънчево изгаряне! Служителка твърди, че било инато

Снимка pexels.com

" Двегодишното момиче не е било зарязано единствено, бях на два метра от него. Това са нелепости и долни клюки ". Това съобщи пред  TrafficNews  Поля Димитрова, някогашен шеф на детско студио  " Пипи " след избухналия скандал за изоставено в продължение на два часа от частна занималня дете във Витоша. Според обява във Facebook хлапето съвсем било слънчасало, когато е открито от разхождащата се в планината жена. 

Според Димитрова от 4 години студиото не съществува и не развива активност като частна забавачка. " Бях в планината със седем  деца, които са на мои познати и родственици. Изведох ги в качеството ми на детски преподавател, който няма работа сега. Водя децата по музеи, по ботанически градини и ми заплащат за тази услуга ", изясни още възпитателката.

Според нея нервността за зарязаното от нея мимченце тръгнала от майка на друго дете, с която тя се спречкала.

" Това дете просто го следях от метри, че седи и се люлее. Малко по-късно задряма на люлката. Децата на една от тези майки, която предизвика това цялото нещо, го люлееха доста мощно, още до момента в който не спеше. Аз ги помолих малко по-строго да не го вършат и това предизвика всичко това, което четете и виждате ", сподели още Димитрова.

Според нея по-късно въпросната майка сграбчила момиченцето от люлката и почнала да крещи " чие е това дете ". Последвалата обява във Фейсбукпък подвигна на крайник Агенцията за протекция на детето и още седем институции, които ревизират случая. 

Димитрова изрично отхвърли момиченцето да е било омаломощено и с изгаряния от стоенето на слънце. " Няма такова нещо и това са цялостни клюки. Детето си е обикновено, крепко ", увери тя. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР