Още по темата07.11.2018 / 00:30Идва годината на земната свиня -

...
Още по темата07.11.2018 / 00:30Идва годината на земната свиня -
Коментари Харесай

В какво ще ви върви най-много през 2019 според зодията

Още по темата07.11.2018 / 00:30Идва годината на земната свиня - ето китайския хороскоп за 2019

Нова година, нов шанс и ново начало за доста хора. Всички стартират да кроят проекти, да вършат равносметка за миналите месеци и да се надяват, че идната година ще им донесе нещо по-добро. Оказва се, че годината ви значително зависи и от зодиакалния знак. Ето в какво ще върви на всяка зодия през 2019:

 

Овен

 

Определено ще водите доста авантюристичен метод на живот през новата година. Очакват ви доста благоприятни условия и шансове, които не трябва да пропилявате.

 

Телец

 

През 2019 ще ви върви извънредно доста във връзките и любовта. Ако към момента не сте срещнали верния човек, няма за какво да се притеснявате. През идната година ще ви се случи тъкмо това. А тези от вас, които са във връзка, могат да чакат предложение за брак.

 

Близнаци

 

Обикновено имате доста фантазии и постоянно чакате верния миг. През 2019 ще сте събрали задоволително храброст и ще започнете да следвате и осъществявате задачите си една по една без никакво съмнение.

 

Рак

 

Много мъчно се доверявате на хората, само че през идната година ще срещнете сродната си душа. Човек, който ще споделя възприятията ви, ще ви схваща и ще ви приема такива, каквито сте.

 

Лъв

 

През 2019 няма да ви сполетят никакви заболявания и дискомфорт. Можете да бъдете сигурни, че ще сте здрави и щастливи през цялата година. Ще имате извънредно доста сили да постигнете всичките си проекти и цели.

 

Дева

 

Обикновено прекомерно доста премисляте всяка обстановка. През новата година към този момент ще сте взели доста решения, свързани с специалността си и ще пожънете огромни триумфи, които ще ви донесат доста парични облаги.

Везни

 

Не обичате прекомерно доста да се задълбочавате във значими неща. Тази година ще извършите тъкмо противоположното и ще намерите смисъла на живота си. Ще обмислите своя път и ще тръгнете в търсене на най-хубавото.

 

Скорпион 

 

Другата година ще имате доста огромни триумфи, свързани със фамилията. Ще сте в прелестни връзки с тях и даже е допустимо да създадете лично, в случай че към момента не сте го създали.

 

Стрелец 

 

През 2019 година ще намерите човек, който ще ви покаже по какъв начин се обича и какво е същинска обич. Ще се чувствате великолепно, тъй като до вас ще има някой, който ще ви скъпи извънредно доста.

 

Козирог 

 

След положените старания през миналата година е време да получите и заслуженото самопризнание. Ще имате доста огромни триумфи, свързани с кариерата. Това е обичаната ви област и несъмнено ще бъдете доста удовлетворени от протичащото се.

 

Водолей 

 

През 2019 ви чакат извънредно доста приятни изненади, които ще бъдат поднесени като подарък от ориста. Ще намерите любовта на живота си, ще съумеете в кариерата и като цяло животът ви ще бъде във напредък.

 

Риби

 

Вие нормално сте малко притеснителни, само че през идната година ще съумеете да покажете смелостта си и да извършите всичко, от което до скоро сте се страхували.

 

iwoman.bg

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР